Proiectul lui Ilan Șor - Orheiland, va fi deschis în sezonul de iarnă până pe 1 martie3Foto© publika.md

Proiectul lui Ilan Șor - Orheiland, va fi deschis în sezonul de iarnă până pe 1 martie

, 5 știri, 7 vizualizări

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova - Orheiland, a fost vizitat în această iarnă de peste jumătate de milion de persoane. Deoarece fluxul vizitatorilor este în continuare mare, administrația a decis să extindă activitatea sezonului de iarnă al parcului până în 1 martie.

Proiectul de suflet al lui Ilan Șor, care oferă acces absolut gratuit la toate atracțiile, este popular ca niciodată în acest sezon de iarnă. După ce și-a deschis porțile pe 21 decembrie 2019, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun, OrheiLand a fost invadat zilnic de vizitatori din toate colțurile țării. De asemenea, și Asociația “Pentru Orhei” asigură activ transport gratuit pentru grupuri de copii din orfelinate sau din diferite localități ale țării, ca să meargă la Orheiland și să se distreze.

Copiii și părinții lor aleg să petreacă timpul la Orheiland datorită diversității bogate de tobogane de iarnă, inclusiv două spirale uriașe și una pentru micuți cu săniuțe. Cele mai tari senzații le oferă Roller Coaster-ul lung de 350 de metri și 10 metri înălțime, singurul de acest fel în Moldova.