Reacția lui Sturza după ce Năstase a inaugurat un crucifix la MAI: Când ajungi într-o funcție te ia valul2Foto1Video© ziarulnational.md

Reacția lui Sturza după ce Năstase a inaugurat un crucifix la MAI: Când ajungi într-o funcție te ia valul

, 8 știri, 8 vizualizări

"La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! - sau cum poți să cazi în derizoriu, "crucificându-l" pe Hristos în Ministerul de Interene.

Recunosc din propria experiență, atunci când ajungi într-o funcție publică înaltă te cam ia valul și, câteodată, ți se întunecă mințile... Dar și trepădușii din jur sar ca necuratul cu tot felul de trăsnăi. Și eu, nici n-am reușit să-mi încălzesc fotoliul că în presă a apărut o "biografie" desenată de un consilier de care li s-a făcut jenă și curcilor din satul natal!

Credinciosul, Țarul, salvatorul, educatul și prosperul... Cred că și mai penibile au fost prosoapele, pâinea cu sare și umblatul cu lumânarea prin biserici. Cu timpul am înțeles, atunci însă... Eu am o atitudine specifică față de popimea șefă, de "fațadă", mai puțin evlavioasă (sau deloc), dar plină de sine, amatoare de mersedesuri, sarmale și dolce vita.