Reacția Procuraturii Generale la declarațiile lui Veaceslav Platon, care a declarat că a consultat procurorii în dosarul jafului bancar2Foto© deschide.md

Reacția Procuraturii Generale la declarațiile lui Veaceslav Platon, care a declarat că a consultat procurorii în dosarul jafului bancar

, 8 știri, 8 vizualizări

Procuratura Generală nu are nevoie de „intermediari” pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui.

Aceasta este reacția Procuraturii Generale la declarațiile făcute de către „cetățeanul Platon Veaceslav” ieri-seară în emisiunea Nataliei Morari de la Tv8. Acesta a spus că, după ce a ieșit din închisoare, a ajutat procurorii în calitate de „martor și specialist” în ceea ce privește dosarul jafului bancar.

„Procuratura Generală se delimitează de declarațiile cetățeanului Platon și reamintește că instituția nu necesită intermediari pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui. Procuratura va informa de sine stătător societatea despre propria activitate și evoluțiile investigațiilor pe dosarele pe care le are în gestiune”, cităm din comunicatul Procuraturii.