Renato Usatii l-a injurat in direct la tv pe Gheorghe Cavcaliuc2Foto2Video© agora.md

Renato Usatii l-a injurat in direct la tv pe Gheorghe Cavcaliuc

, 5 știri, 46 vizualizări

Au sărit scântei între liderul Partidului Nostru Renato Usatîi și președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE) Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, pe 12 ianuarie. Cei doi s-au luat la ceartă după ce Renato Usatîi l-a acuzat pe Gheorghe Cavcaliuc că ar sta în spatele scandalului în care procurorul-șef suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari a spus că există o legătură între controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, oamenii din anturajul acestuia și soția procurorului general Alexandr Stoianoglo.

Nota redacției: Nu vom reproduce declarațiile necenzurate ale lui Renato Usatîi în adresa lui Gheorghe Cavcaliuc, însă vom atașa mai jos emisiunea video.

„Eu mă bucur că Renato Usatîi are dorința de a face propagandă partidului PACE, al cărui președinte eu sunt. Renato Usatîi este un frustrat. Să spun ce i-am zis la telefon când el a transmis mai mulți oameni la mine să facem cunoștință și eu l-am refuzat, după care el m-a telefonat. Frustrările lui vin de mai demult și el mă învinuiește. Eu nu stau în spatele acestui scandal”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.