Replici tăioase în Parlament înaintea moțiunii de cenzură; Diacov: Marina, ai luat medicamente pentru Covid?3Foto2Video© publika.md

Replici tăioase în Parlament înaintea moțiunii de cenzură; Diacov: Marina, ai luat medicamente pentru Covid?

, 4 știri, 11 vizualizări

Un nou scandal la Parlament. Deputatul Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, prezentă la ședința Parlamentului, a declarat că fracțiunea ei a solicitat amânarea ședinței, pe motiv că mai mulți colegi se află în teritoriu. Însă solicitarea nu a fost acceptată.

"Noi suntem gata să fim prezenți, iar Dvs. nu ne dați posibilitatea să fim prezenți toți deputații. Dacă Dvs. considerați că ședința poate fi continuată, deși e luni, deci nu e regulamentară această ședință, atunci cred că trebuie să solicităm și prezența deputaților Vitiuc și Himici", a declarat Tauber.

"Dna Tauber, Biroul Parmanent s-a convocat în ședința sa și a luat decizia de a convoca ședința astăzi. Doi deputați care sunt infectați trebuie să stea acasă și să se trateze. Ceilalți membri ai fracțiunii care nu sunt suspecți, nimeni nu le interzice să participe la ședință", a spus Zinaida Greceanîi.