Rompetrol Moldova susține cu carburanți autorităților locale, în lupta împotriva răspândirii virusului COVID193Foto© deschide.md

Rompetrol Moldova susține cu carburanți autorităților locale, în lupta împotriva răspândirii virusului COVID19

, 5 știri, 3 vizualizări

„A venit timpul să dăm dovadă de solidaritate și să susținem eforturile autorităților în lupta împotriva pandemiei cauzate de noul tip de coronavirus, COVID-19. În situația creată, este foarte important să sprijinim medicii și personalul medical, care lucrează non-stop și salvează viețile oamenilor.

Le mulțumesc colegilor care lucrează sub brandul Rompetrol pentru profesionalism și pentru toate măsurile luate de a proteja angajații companiei și clienții acesteia, precum și pentru livrarea combustibilului fără întreruperi și în cele mai sigure condiții”, a declarat Askar Zhaparov, Directorul General al Rompetrol Moldova.

Carburantul va fi alocat regiilor municipale direct resposabile și implicate în dezinfectarea locurilor publice, livrarea și asigurarea produselor și echipamentelor medicale, dar și în transferul cadrelor medicale către spitale și locurile de odihnă.