Ruslan Codreanu propune candidaților la Primăria Chișinăului să se semneze „Pactul Campaniei Elegante”: „Glodul nu are culoare politică”3Foto© tv6.md

Ruslan Codreanu propune candidaților la Primăria Chișinăului să se semneze „Pactul Campaniei Elegante”: „Glodul nu are culoare politică”

, 4 știri, 12 vizualizări

Constantin Butucel, candidatul Partidului PACE la funcția de primar al Capitalei, va semna Pactul unei campanii electorale civilizate și corecte în Chișinău, propus de Ruslan Codreanu. Despre asta el a anunțat în rețele sociale.

„Dat fiind faptul că vin din Olanda, țară civilizată din Uniunea Europeană, unde locuiesc cu familia mai bine de 12 ani, am aceleași valori pe care le susțin și subsemnez, deoarece consider că oamenii civilizați, care au ce spune și vin cu soluții reale pentru cetățeni și problemele Chișinăului și nu cu programe populiste bazate pe show-uri și spălarea rufelor în public, vor semna acest protocol”, a scris Butucel.

Potrivit lui, „dacă ne dorim și tindem să avem un oraș cu adevărat european, politica și comportamentul candidaților trebuie sa fie corespunzător”.