Scenaristul și producătorul de la Hollywood Jonathan Nolan vine în Republica Moldova4Foto© realitatea.md

Scenaristul și producătorul de la Hollywood Jonathan Nolan vine în Republica Moldova

, 6 știri, 7 vizualizări

Nominalizat la Premiile Oscar și la Premiile Emmy, Nolan este cunoscut pentru opere cinematografice și de televiziune remarcabile, precum „Memento”, „The Prestige”, „The Dark Knight”, „Interstellar” și „Westworld”, ultimul a strâns nu mai puțin de 54 de nominalizări la Emmy și a rămas cel mai bine cotat serial din primul sezon din istoria HBO.

Alături de Jonathan Nolan, în următoarele zile,  va fi echipa sa de producția a serialului HBO „Westworld”: Aaron Ryder, producător american, care colaborează mult cu cei doi frați, Christopher și Jonathan Nolan; Athena Wickham, producătoare din SUA, celebră pentru filmele „Reminiscence” (2021), „Westworld” (2016) și ”Misiune Imposibilă III” (2006) și Noreen O'Toole, producătoare cunoscută pentru „Star Trek” (2009), „Person of Interest” (2011) și „Revolution” (2012).

Vizita lui Jonathan Nolan în Republica Moldova include mai multe întâlniri cu producători și regizori naționali, comunitatea creativă, dar și oficiali guvernamentali. Primul eveniment la care Nolan va apărea public este Fix It In Post Conference, care începe marți, 26 septembrie, de la 12:00, la Mediacor. Conferința va fi deschisă de Ministrul Culturii Sergiu Prodan, iar de la ora 15:00, Jonathan Nolan va participa la o sesiune de întrebări & răspunsuri și va interacționa cu participanții și comunitatea de film și producție din Republica Moldova.