Școlile și grădinițele din țară vor primi materiale de igienă. Lotul include este 200 de mii de litri de dezinfectanți și săpun lichid8Foto© curentul.md

Școlile și grădinițele din țară vor primi materiale de igienă. Lotul include este 200 de mii de litri de dezinfectanți și săpun lichid

, 11 știri, 3 vizualizări

Începând cu această săptămână, toate școlile și grădinițele din Republica Moldova vor primi dezinfectanți și materiale de igienă oferite de UNICEF cu sprijinul financiar din partea USAID. În total, peste 2.600 de instituții educaționale, care includ aproape 23 de mii de clase și grupe de grădinițe vor beneficia de aceste produse.

Lotul include peste 68.000 de litri de săpun lichid, 454.000 de bucăți de săpun solid și peste 136.000 de litri de dezinfectant lichid pentru mâini vor fi livrate școlilor și grădinițelor din țară. Acestea vor satisface necesitățile pentru o perioadă de trei luni.

Produsele de igienă vor fi livrate în două tranșe. Circa o treime din întreaga cantitate va ajunge în școli și grădinițe până la 28 August, iar restul  - până la finele lunii Septembrie.