Secretarul general al Guvernului României dezminte informația cu privire la calitatea proastă a echipamentelor medicale livrate Chișinăului© tv8.md

Secretarul general al Guvernului României dezminte informația cu privire la calitatea proastă a echipamentelor medicale livrate Chișinăului

, 5 știri, 3 vizualizări

Secretarul general al Guvernului României, Antonel Tănase dezminte declarațiile făcute de deputatul român Emanuel Ungureanu, precum că lotul de ajutor umanitar donat de România statului nostru ar fi de proastă calitate. Potrivit lui Tănase, Ungureanu și-ar face PR politic, întrucât „urmează două runde de alegeri”.

„Din punctul meu de vedere declarațiile d-lui Ungureanu sunt unele politice. Nu are suport în realitate. Face parte dintr-o campanie internă. Se apropie campania electorală, urmează două runde de alegeri, în septembrie sunt alegerile locale, în decembrie -alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu este un personaj pitoresc care face declarații spumoase, acoperite de imunitatea parlamentară.

România a oferit Republicii Moldova un pachet consistent de sprijin pentru combaterea COVID-19, prin organizarea unei misiuni medicale, donarea de echipamente medicale, medicamente și dispozitive medicale, care s-au încadrat în parametri de calitate, conform certificatelor puse la dispoziție, a declarat Antonel Tănase la emisiunea „Punctul de AZi” de la TVR Moldova.