Și-ar fi hărțuit fosta iubită cu imagini intime, pentru a o determina să se întoarcă la el. Un tânăr, arestat la Aeroport4Foto1Video© jurnal.md

Și-ar fi hărțuit fosta iubită cu imagini intime, pentru a o determina să se întoarcă la el. Un tânăr, arestat la Aeroport

, 8 știri, 20 vizualizări

Un tânăr riscă cinci ani de închisoare după ce a publicat imagini intime cu fosta iubită. Potrivit poliției, tânăra de 20 ani a depus o plângere în acest sens la începutul lunii iunie curent.

Potrivit acesteia, tânărul de 28 de ani originar din raionul Basarabeasca, care la acel moment se afla în Marea Britanie, cu care femeia a avut o relație pe o perioadă de aproximativ un an, a făcut public înregistrări video și imagini intime, obținute în perioada menționată cu utilizarea unor dispozitive, fără acordul victimei „Acesta a difuzat materialele acumulate în mediul online, inclusiv a transmis rudelor femeii și altor persoane, încercând astfel să o determine la continuarea relației”, se spune într-un comunicat al oamenilor legii.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru hărțuire sexuală și încălcarea inviolabilității vieții personale, iar suspectul a fost reținut în momentul intrării în țară pe aeroportul Chișinău. În timpul reținerii de la el au fost ridicate dispozitive informative în care se conțineau mai multe înregistrări video și imagini din viața personală a victimei.