Șoferul mașinii în care a urcat tânăra din Orhei și care încă nu a fost găsită, plasat în arest12Foto1Video© jurnal.md

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra din Orhei și care încă nu a fost găsită, plasat în arest

, 18 știri, 101 vizualizări

Șoferul mașinii în care a urcat tânăra de la Orhei și care încă nu a fost găsită va sta 30 de zile după gratii. Acesta refuză să colaboreze cu ancheta. Între timp, căutările fetei de 19 ani, pe care nimeni nu a văzut-o de o săptămână, continuă. Potrivit poliției, au apărut noi circumstanțe care le-au determinat pe autorități să extindă căutările în raionul Telenești.

Ofițeri de poliție, vânători și mulți localnici trec prin toate fâșiile forestiere, pe toate câmpurile agricole, caută în bazinele acvatice, în clădirile părăsite și în alte locații. Au fost ridicate zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere, care au fost deja examinate.

Primarul localității în care locuiește suspectul, șoferul mașinii în care a urcat fata de 19 ani, spune că cel reținut este fost angajat al Poliției și al sistemului penitenciarelor. Acesta este divorțat și are doi copii, iar acum ar fi șomer. Șoferul le-ar fi spus polițiștilor că fata a coborât la marginea drumului, imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat traseul. Astăzi, el a fost dus în fața magistraților pentru aplicarea arestului preventiv.