Spînu a revenit de la Varșovia: Am discutat despre un parteneriat pe termen lung în furnizarea gazelor naturale din Polonia13Foto© deschide.md

Spînu a revenit de la Varșovia: Am discutat despre un parteneriat pe termen lung în furnizarea gazelor naturale din Polonia

, 28 știri, 2 vizualizări

Viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, anunță miercuri, 20 octombrie, că în cadrul vizitei pe care a efectuat-o în Polonia s-a întâlnit cu ministrul Energiei de la Varșovia, Piotr Naimski și a discutat cu a discutat despre posibilitatea ca R. Moldova să primească gaze naturale din Polonia.

Viceprim-ministrul Andrei Spînu anunță că în cadrul întrevederii cu ministrul Energiei de la Varșovia a discutat despre aprovizionarea R. Moldova cu gaze naturale.

În context, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale menționează că a avut o întrevedere și cu vicepreședintele PGNiG (compania de stat poloneză), Artur Cieślik, despre capacitatea gazelor naturale pe care o poate obține R. Moldova din partea statului polon.