Tată și fiu din Telenești – trimiși după gratii de procurori pentru omorul unei mame, care a încercat să-și salveze fiica de la moarte© publika.md

Tată și fiu din Telenești – trimiși după gratii de procurori pentru omorul unei mame, care a încercat să-și salveze fiica de la moarte

, 5 știri, 17 vizualizări

Doi bărbați, tată și fiu, au fost condamnați astăzi la 21 și respectiv 19 ani de închisoare pentru omorul cu deosebită cruzime a unei femei din raionul Telenești și pentru vătămarea fiicei acesteia, care a încercat să intervină.

„Tatăl și fiul acestuia de 20 de ani s-au înarmat cu cuțit și nunchaku (armă folosită în artele marțiale) și au intrat în curtea victimei, cu scopul de a-i lua viața. Acolo, în timp ce fiul o ținea pe victimă, tatăl i-a aplicat lovituri cu ambele arme, în mai multe regiuni ale corpului”, spun oamenii legii.

În acele momente a intervenit mama acesteia, care strigase pentru ca să-și protejeze fiica. Atunci, făptașii s-au schimbat cu rolurile: fiul, care inițial o imobilizase pe victimă, a continuat fapta tatălui, cu pumnii și picioarele. Tatăl a pătruns în locuința mamei victimei, unde a omorât-o cu deosebită cruzime, chiar dacă, de această dată, fiica acesteia a încercat să intervină pentru ca să-și salveze mama.