Tatiana Vozian de la Curtea de Conturi, aflată în conflict cu Lupu, a fost demisă6Foto© realitatea.md

Tatiana Vozian de la Curtea de Conturi, aflată în conflict cu Lupu, a fost demisă

, 11 știri, 13 vizualizări

Tatiana Vozian, angajata Curții de Conturi care l-a a acuzat pe președintele instituției Marian Lupu de „avansuri sexuale”, a anunțat, luni, 11 septembrie, că a fost demisă. Aceasta a declarat că ar fi fost concediată la indicația lui Marian Lupu. De cealaltă parte, Curtea de Conturi a negat acuzațiile și a menționat că Vozia a fost demisă după o anchetă de seviciu privind „comportamentul necorespunzător” al acesteia în raport cu una din colegele sale de muncă, potrivit Newsmaker.

Tatiana Vozian a declarat că ar fi fost demisă pentru că a respins „avansurile sexuale” ale lui Lupu, dar și pentru că este o femeie vocală.

„Demisă! Demisă pentru că am depus sesizări și plângeri în apărarea mea. Demisă pentru că am denunțat public avansurile sexuale ale președintelui Curții de Conturi Lupu! Demisă pentru că sunt femeie vocală! Ziceți că nu aveți cadre în instituții publice, nu aveți cu cine lucra? Uitați-vă cum Lupu elimină cadre excepționale și competente- vorbesc de mine – pentru că nu mă supun lui!