Tînăr reținut de polițiștii pentru jaf stradal© deschide.md

Tînăr reținut de polițiștii pentru jaf stradal

, 4 știri, 10 vizualizări

Cazul a avut loc la data de 20 septembrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, fiind sesizați de către un bărbat în vărstă de 35 de ani, comunicînd că în timp ce se deplasa pe str. Sarmizegetusa, în mod deschis a fost deposedat de bicicletă. La locul faptei polițiștii au stabilit că suspectul s-a apropiat de partea vătămată și aplicînd violenața i-a sustras bicicleta. Suspectul prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 3 000 lei.

Ofițerii de investigație imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cît și identificarea făptașului în comiterea infracțiunii. Totodată polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul comiterii infracțiunii.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine suspectul în comiterea infracțiunii a localizat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina comunicînd că în momentul comiterii infracțiunii se afla sub influența acoolului. Bicicleta sustrasă a fost ridicată și urmează fi returnată proprietarului.