Tinerii care au jefuit mai multe stații PECO din țară, reținuți de oamenii legii5Foto1Video© publika.md

Tinerii care au jefuit mai multe stații PECO din țară, reținuți de oamenii legii

, 11 știri, 102 vizualizări

Patru stații PECO din țară, dintre care trei amplasate în mun. Chișinău și una în raionul Strășeni, au fost supuse atacurilor tâlhărești, în doar o lună, în care infractorii erau înarmați. Datorită măsurilor speciale de investigație, întreprinse de angajații Inspectoratului General al Poliției și procurori, a fost destructurată o grupare criminală formată din trei tineri, transmite CURENTUL.

După ce una din stațiile PECO, din sectorul Rîșcani al capitalei, a fost supusă unui furt la sfârșitul lunii decembrie anul trecut, de unde au fost sustrase 38 900 de lei, au urmat 3 atacuri tâlhărești, unde infractorii erau înarmați și deghizați cu măști și haine negre. Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracțiuni este de 170.000 de lei.

Toți trei au fost reținuți, vârstele sunt cuprinse între 20 și 24 de ani și sunt originari din raionele Călărași și Rezina. Domiciliile lor au fost percheziționate, acolo fiind depistate și ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor.