Trafic rutier redirecționat în zona șantierului de reabilitare a podului peste râul Bîc5Foto© jurnal.md

Trafic rutier redirecționat în zona șantierului de reabilitare a podului peste râul Bîc

, 8 știri, 3 vizualizări

Menționăm că, pentru reconstrucția (demolarea/construcția) podului peste r. Bîc și a pasajului rutier peste calea ferată, amplasate la km 94,142-94,248 pe drumul național M1 Frontiera cu Romînia-Leușeni-Chișinău-Dubăsari-Frontiera cu Ucraina, pe podurile supuse reconstrucției va fi sistată circulația rutieră.

Astfel, fluxul de transport va fi redirecționat pe podurile noi construite, în conformitate cu schema de organizare a circulației rutiere elaborată în concordanță cu solicitările agenților economici din zona respectivă și coordonată în prealabil cu Direcția Generală Mobilitate Urbană și Inspectoratul Național pentru Securitate Publică.

Pe perioada de executare a lucrărilor de construcție, circulația pe podul peste r. Bîc și pasajul peste cale ferată, se va realiza prin trei benzi de circulație, dintre care două benzi pe direcția Leușeni-Dubăsari și o bandă pe direcția Dubăsari-Leușeni. Benzile de circulație vor avea lățimea de 3,5 m fiecare și vor fi delimitate prin marcaj rutier provizoriu de culoare galbenă.