Trafic suspendat pe strada Tighina9Foto© realitatea.md

Trafic suspendat pe strada Tighina

, 20 știri, 3 vizualizări

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Tighina, pe tronsonul cuprins între strada Alexandru cel Bun și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, și la intersecțiile din strada Columna și strada Mitropolit Varlaam, din 19 iulie, ora 19:00, până pe 22 iulie. În această perioadă vor fi efectuate lucrări de asfaltare, informează Primăria municipiului Chișinău, transmite IPN.

În aceste zile, circulația transportului public va fi reorganizată. Circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 va fi organizată de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 112 de microbuz se stabilește retur: de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 113 tur: de pe str. Ismail pe str. București, str. Tighina, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 173 retur: de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 174 tur: de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.