Tragedie la Căușeni: O fetiță a fost tamponată mortal de mașina unui prieten de familie6Foto© publika.md

Tragedie la Căușeni: O fetiță a fost tamponată mortal de mașina unui prieten de familie

, 10 știri, 33 vizualizări

O fetiță de 11 ani, din satul Ursoaia, raionul Căușeni a decedat după ce ar fi fost tamponată de un automobil. La volanul mijlocului de transport se afla un bărbat de 53 de ani din Chișinău. Acesta îl avea ca pasager pe fratele fetiței. Accidentul a avut loc ieri în satul Ursoaia, în jurul orei 19:20.

„Bărbatul se afla la volanul un automobil de model BMW X5. El se deplasa pe o străduță adiacentă satului. La auzul mașinii fetița ar fi alergat în stradă fără să se asigure. În urma impactului fetița a decedat pe loc. Oamenii legii au stabilit că în momentul producerii accidentului, bărbatul nu se afla în stare de ebrietate. La ora actuală individul este supravegheat de medici. Acesta ar fi suferit un atac de șoc. Bărbatul ar fi o rudă apropiată familiei fetiței decedate”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repesciuc.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. Dacă dacă vinovăția bărbatului va fi demonstrată el riscă de la trei până la șapte ani de închisoare.