Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni2Foto© prime.md

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni

, 4 știri, 19 vizualizări

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent, care s-a produs în această dimineață în apropierea satului Bursuc din raionul Nisporeni. Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un alt automobil, după ce unul dintre șoferi ar fi încercat să efectueze o manevră de depășire fără să se asigure.

Cel mai mult a avut de suferit un pasager, care s-a ales cu multiple fracturi și a fost internat în secția de reanimare a Spitalului Raional Nisporeni.

Potrivit poliției, în microbuz se afla un șofer în vârstă de 46 de ani, iar în celălalt automobil - un conducător auto de 21 de ani și un pasager. Martorii au sărit în ajutor și au scos victimele din mașină. Acestea au fost transportate cu o ambulanță la spitalul din Nisporeni. Șoferul microbuzului care a s-a ales cu o fractură la bazin spune că s-a pornit din raionul Hâncești să transporte semințe de floarea-soarelui la o fabrică din Mileștii Mici, Ialoveni.