Trei pretinși polițiști, trimiși în judecată. Au bătut un bărbat în propria casă, apoi l-au dus în pădure2Foto© publika.md

Trei pretinși polițiști, trimiși în judecată. Au bătut un bărbat în propria casă, apoi l-au dus în pădure

, 4 știri, 3 vizualizări

Trei bărbați cu vârste între 25 și 33 de ani au fost trimiși în judecătă de procurorii PCCOCS. Aceștia au pretins că ar fi polițiști și au cerut, prin șantaj, suma de 40.000 lei de la un locuitor din Chișinău, la care au intrat în casă și l-au bătut pe el și oaspetele acestuia.

Indivizii au avut o înțelegere prealabilă cu un amic al victimei, care urma să intre primul în locuință, cu solicitarea ca să primească droguri de la acesta, contra plată. Victima a refuzat oferta, dar l-a invitat în apartament, cu intenția să discute un conflict mai vechi.

Însă, odată cu amicul său, în locuință au pătruns și trei pretinși polițiști, care l-au maltratat pe locatar, cât și pe oaspetele acestuia. Agresorii pretindeau că dacă victima le va oferi suma de 40.000 lei, aceștia nu vor face cunoscut faptul că el s-ar ocupa de vânzarea drogurilor. „Soluția” însă a fost propusă nu înainte ca pretinșii polițiști să-i jefuiască de bunuri pe cei doi. Ulterior, făptașii i-au răpit și i-au dus într-o pădure, unde au continuat să-i maltrateze.