Turcul Engin Firat, singurul candidat pentru postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova5Foto1Video© ziarulnational.md

Turcul Engin Firat, singurul candidat pentru postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova

, 8 știri, 4 vizualizări

Turcul Engin Firat este singurul candidat pentru postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani ar putea să-l înlocuiască pe Semion Altman, care a fost demis de Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal în urma rezultatelor slabe. Pentru demiterea antrenorului ucrainean au votat toți cei 17 membri prezenți la ședință.

"Pentru așa rezultate trebuia să-l demită a doua zi, nu să aștepte încă 2 sau 3 săptămâni. Lumea fotbalistică este revoltată. Jumătate de suporteri strigau "rușine". Cred că mai jos nu există", a spus membrul Comitetului Executiv FMF, Mihai Usatîi.

"Nu ne-am așteptat de la el câștiguri sau să schimbe ceva cardinal în selecționata, dar trebuia, cel mai important, a insufla în băieți încrederea, fiindcă dispoziția de codaș predomină asupra dispoziției selecționatei noastre", a menționat membrul Comitetului Executiv FMF, Nicolae Sandu. .