Un atac cu drone a vizat fabrici din Tatarstan, la peste o mie de kilometri de granița cu Ucraina. Anuntul autoritatilor ruse regionale2Foto© unimedia.info

Un atac cu drone a vizat fabrici din Tatarstan, la peste o mie de kilometri de granița cu Ucraina. Anuntul autoritatilor ruse regionale

, 5 știri, 14 vizualizări

Acesta este momentul când drona lovește rafinăria din Tatarstan. Imaginile arată cum drona țintește acoperișul, în timp ce oamenii din apropiere încep sa strige și să fugă. Alții cad la pamânt.

Autoritățile ruse suțin că dronele ucrainene au fost lansate asupra unor fabrici din orașele Elabuga și Nijnekamsk. Din clipurile video se văd geamuri sparte si resturi împrăștiate pe jos.

Atacul nu a produs pagube grave, procesul tehnologic al întreprinderilor nu a fost perturbat, dă asigurări liderul Tatarstanului, fără a preciza care fabrici au fost vizate. Două drone au atacat și un cămin pentru muncitori din Elabuga. Zona economică specială de acolo are zeci de fabrici și companii, specializate mai ales în producția de produse chimice, inginerie mecanică și prelucrarea metalelor.