Un barbat, cautat de 4 ani pentru trecerea ilegala a frontierei de stat, reținut de oamenii legii5Foto© publika.md

Un barbat, cautat de 4 ani pentru trecerea ilegala a frontierei de stat, reținut de oamenii legii

, 6 știri, 4 vizualizări

Ofițerii de investigație din Direcția regională Nord au identificat locul de aflare al unui tânăr cercetat penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Acesta se afla în căutare după ce a evitat, în repetate rânduri, să se prezinte în fața autorităților pentru a fi audiat. În urma acțiunilor întreprinse, acesta a fost escortat la Procuratura raionului Soroca.

În baza informațiilor operative deținute de către polițiștii de frontieră, în cooperare cu angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au fost demarate cercetări pe marginea identificării și reținerii unui locuitor al municipiului Bălți, în vârstă de 33 de ani. Cauza penală pe numele acestuia a fost inițiată încă în anul 2016, acesta fiind învinuit de trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova, prin eludarea de la controlul acesteia.

Astfel, la începutul acestei săptămâni, angajații Direcției regionale Nord au acționat conform atribuțiilor de serviciu și au reținut persoana respectivă. Mai mult, bărbatul nu este la prima sa abatere de la lege, acesta figurează și în alte cauze penale.