Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu mai multe arsuri după ce o butelie de gaz a explodat într-o gospodărie din raionul Criuleni3Foto© unimedia.info

Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu mai multe arsuri după ce o butelie de gaz a explodat într-o gospodărie din raionul Criuleni

, 7 știri, 9 vizualizări

Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu diverse arsuri pe suprafața corpului, după ce o butelie de gaz a explodat în gospodăria sa din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni. Incidentul a avut loc pe 24 aprilie, aproximativ la ora 19:40, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Tot luni seara, 24 aprilie, un bărbat de 74 de ani din localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi, a primit arsuri pe circa 80% din suprafața corpului, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

În acest sens, IGSU îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, iar în caz de situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 112.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 24 aprilie un bărbat în vârstă de 33 de ani a suferit diverse arsuri pe suprafața corpului, în urma unei deflagrații, care s-a produs într-o gospodărie din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni.