Un căruțaș din Briceni, reținut în timp ce transporta ilegal 200 de butelii cu alcool ascunse în porumb8Foto1Video© curentul.md

Un căruțaș din Briceni, reținut în timp ce transporta ilegal 200 de butelii cu alcool ascunse în porumb

, 10 știri, 11 vizualizări

Un căruțaș din satul Medveja, raionul Briceni, a fost reținut în timp ce transporta ilegal 200 de butelii cu alcool, camuflate în snopi de porumb. Reținerea în flagrant a conaționalului a fost posibilă în urma valorificării unei informații operative, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Astfel, în seara zilei de ieri, 6 octombrie 2020, ofițerul de investigație al Sectorului Poliției de Frontieră Larga a intrat în posesia unei informații precum că de la linia de frontieră se deplasează spre interiorul țării o căruță, posibil să transporte bunuri de contrabandă. Operativ, în regiune a intervenit o patrulă mobilă din cadrul Sectorului.

Ca urmare, la 500 de metri de frontieră a fost depistat și oprit un atelaj hipo, încărcat cu strujeni de porumb. Căruțașul, legitimat ca cetățean moldovean în vârstă de 45 de ani, s-a abținut de a răspunde polițiștilor de frontieră la întrebarea dacă transportă alte bunuri decât strujeni.