Un centru de consultanță în afaceri a fost deschis la Cărpineni4Foto© deschide.md

Un centru de consultanță în afaceri a fost deschis la Cărpineni

, 9 știri, 4 vizualizări

La Cărpineni a fost deschis un centru de consultanță în afaceri, în cadrul proiectului „Parteneriat multidimensional pentru dezvoltare economică durabilă incluzivă în comuna Cărpineni”, finanțat de Uniunea Europeană. În incinta instituției vor fi prestate servicii de consultanță pentru mediul de afaceri local și regional în domenii de contabilitate, resurse umane, programe de finanțare, transmite IPN.

Prezent la evenimentul de inaugurare al centrului, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a declarat că dezvoltarea economică durabilă a unei țări înseamnă investiții în toate regiunile acesteia, inclusiv în zonele rurale.

Din acest considerent, a fost susținută crearea Centrului de consultanță în afaceri în comuna Cărpineni care va susține dezvoltarea economică a comunei prin oferirea de consultanță și instruire antreprenorilor locali, ceea ce va contribui la crearea locurilor de muncă și multe alte oportunități pentru tinerii din localitate, care vor putea munci aici, acasă.