Un copil de doi ani care a căzut de la etajul 12 al unui bloc a fost salvat în mod miraculos de un trecător4Foto© publika.md

Un copil de doi ani care a căzut de la etajul 12 al unui bloc a fost salvat în mod miraculos de un trecător

, 5 știri, 10 vizualizări

Venit să livreze un pachet unui client care locuia în bloc din Hanoi, capitala Vietnamului, curierul Nguyen Ngoc Manh, 31 de ani, a văzut un copil care se cățăra pe balustrada balconului de la etajul al 12-lea. Cu o inspirație formidabilă, bărbatul a escaladat un acoperiș înalt de doi metri pentru a găsi poziția ideală ca să prindă în brațe fetița neajutorată. Nguyen a reușit să-i salveze astfel viața, a scris ziarul Vietnam Times.

venimentul a avut loc duminică, 28 februarie. Curierul a povestit cum s-a petrecut „miracolul” dintr-o suflare:

„Așteptam să livrez bunurile unui client. Am auzit țipetele unui copil, dar m-am gândit, inițial, că e strigat de mamă. După ce m-am uitat mai atent, am văzut copilul pe balustradă. Am ieșit din mașină imediat și m-am cățărat pe clădirea din apropierea blocului de 16 etaje. M-am urcat pe un acoperiș înalt de doi metri pentru a găsi poziția cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde”.