Un inspector vamal, un polițist de frontieră și șoferul, reținuți într-un dosar de contrabandă de peste 1 mil. de lei5Foto2Video© realitatea.md

Un inspector vamal, un polițist de frontieră și șoferul, reținuți într-un dosar de contrabandă de peste 1 mil. de lei

, 5 știri, 8 vizualizări

Trei persoane, printre care un polițist de frontier și un inspector vamal au fost reținuți de ofițerii Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal în conlucrare cu ofițerii de investigații din cadrul Poliției de Frontieră, sub conducerea PCCOCS, după o captură de mărfuri de contrabandă la Sud de peste 1.000.000 lei.

„Microbuzul a fost oprit în regiunea satului Ciumai din Taraclia, de către o echipă mobilă a Serviciului Vamal în conlucrare cu polițiștii de frontieră, după ce inițial în urma controlului de la hotar a intrat nestingherit în Moldova, din Ucraina, chiar dacă șoferul nu poseda documente privind proveniența mărfurilor.

Microbuzul a fost escortat într-un post vamal din apropiere, pentru efectuarea controlului detaliat. În rezultat, ofițerii antifraudă ai Serviciului Vamal împreună cu ofițerii din cadrul Poliției de Frontieră au depistat faptul că în microbuz erau transportate, fără documentele necesare: haine, instalații sanitare și alte mărfuri de larg consum”, se arată în nota informativă a Serviciului Vamal.