Un labrador a fost salvat de medici după ce a înghițit 34 de decorațiuni de Crăciun© publika.md

Un labrador a fost salvat de medici după ce a înghițit 34 de decorațiuni de Crăciun

, 4 știri, 8 vizualizări

Un labrador în vârstă de șapte ani din Anglia a suferit două operații chirurgicale care i-au salvat viața după ce a înghițit 34 de decorațiuni din turtă dulce legate cu panglici decorative care fuseseră pregătite pentru bradul de Crăciun, relatează duminică Press Association.

Proprietara câinelui, Rachael Bulmer, din orașul Bournemouth, și-a dus animalul de companie la un cabinet veterinar după ce acesta a început să se simtă rău. Medicii veterinari au efectuat o intervenție chirurgicală de urgență pentru a îndepărta panglicile care fuseseră legate de biscuiți.

"Am copt decorațiunile din turtă dulce pentru brad și le-am lăsat în pungi de cadouri pe blatul de bucătărie pentru a le oferi de Crăciun. Am crezut că le-am lăsat în siguranță, însă când am observat că unele au dispărut, am știut imediat cine le-a luat. De-a lungul anilor, Marley a înghițit diverse lucruri pe care nu ar fi trebuit să le mănânce și le-a eliminat. Însă de data aceasta a început să se comporte ciudat și arăta ca și cum ar intra în șoc. A vomitat o parte din panglică", a afirmat stăpâna câinelui.