Un separatist de la Tiraspol, cu privilegii la frontieră. A fost însoțit de un polițist și a trecut controlul la Aeroport fără rând4Foto1Video© agora.md

Un separatist de la Tiraspol, cu privilegii la frontieră. A fost însoțit de un polițist și a trecut controlul la Aeroport fără rând

, 6 știri, 9 vizualizări

Camerele video ale Aeroportului Chișinău au surprins un bărbat însoțit de un polițist de frontieră care reușește să treacă punctul de control fără formalități. Omul legii e surprins transmițând pașaportul bărbatului prin ușa din spate a cabinei de control de frontieră, nu prin ghișeu, iar pasagerul e condus în sala de așteptare.

Imaginile au apărut pe site-ul scheme.md, lansat la scurt timp după schimbarea puterii de la Chișinău și orientat critic față de exponenții puterii. Portalul, de pe care lipsesc cu desăvârșire date despre fondatori sau echipă, susține că bărbatul privilegiat ar fi Ruslan Mova, actualul așa-zis ministru de Interne al regiunii transnistrene.

La câteva ore după apariția imaginilor, Ministerul de Interne de la Chișinău a anunțat că a aflat despre caz săptămâna trecută, iar faptele sunt anchetate.