Un tânăr de 22 de ani, transportat cu un elicopter SMURD la Chișinău, după ce a fost implicat într-un accident rutier7Foto1Video© publika.md

Un tânăr de 22 de ani, transportat cu un elicopter SMURD la Chișinău, după ce a fost implicat într-un accident rutier

, 9 știri, 24 vizualizări

Astăzi, 08 august echipajul aero-medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Râșcani spre municipiul Chișinău a unui tânăr în vârstă de 22 de ani.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență bărbatul a avut de suferit în urma unui accident rutier, care s-a produs în această dimineață în localitatea Răcăria, raionul Râșcani. În urma impactului bărbatul a rămas blocat în autoturismul avariat. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a efectuat lucrări de deblocare a victimei.

Potrivit IGSU, în urma accidentului de circulație, bărbatul a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spitalul raional. În urma investigațiilor medicale a fost luată decezia de transportare urgentă a acestuia în capitală pentru ulterioare intervenții medicale. Pacientul a fost preluat de la spitalul raional și transportat în siguranță cu elicopterul SMURD fiind monitorizat constant pe parcursul zborului de medicii și paramedicii români.