Un tanar din Briceni, cautat de oamenii legii timp de cinci ani, reținut la intrarea in țara prin ocolirea punctelor de trecere3Foto1Video© curentul.md

Un tanar din Briceni, cautat de oamenii legii timp de cinci ani, reținut la intrarea in țara prin ocolirea punctelor de trecere

, 6 știri, 32 vizualizări

Un moldovean de 29 de ani, căutat de autoritățile de drept naționale timp de cinci ani, a fost reținut în timp ce încerca să revină în țară, prin ocolirea punctelor de trecere a frontierei. Ba mai mult, bărbatul nu deținea niciun document de identitate, iar ca justificare a declarat că recent a fost eliberat dintr-un penitenciar din Ucraina.

La sfârșitul săptămânii trecute, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni cu ajutorul sistemului fix de supraveghere cu termovizor a fost observată o persoană, ce înainta grăbit dinspre Ucraina spre interiorul țării. Imediat, în regiune a intervenit grupa operativă care a reținut persoana în cauză pe direcția Briceni-Rossoșani.

La fața locului, în baza declarațiilor a fost identificat cetățeanul Republicii Moldova, în vârstă de 29 de ani. Astfel, pentru confirmarea identității, bărbatul a fost escortat la sediul Sectorului, unde s-a aflat că este un locuitor al satului Bezeda, raionul Briceni.