Unionistul Octavian Țîcu i-a tras un pumn in spate unionistului Dorin Chirtoacă după o emisine la TVR Moldova,6Foto© agora.md

Unionistul Octavian Țîcu i-a tras un pumn in spate unionistului Dorin Chirtoacă după o emisine la TVR Moldova,

, 20 știri, 27 vizualizări

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, după emisiune el s-a apropiat să dea mâna cu ceilalți invitați și cu moderatorul, după care a urmat un schimb de insulte între el și Țâcu, iar când s-a întors să plece, a simțit o lovitură în spate.

„Când l-am salutat pe O. Țicu, deși am dat mâna unul cu altul, am văzut că el a întors capul, demonstrativ, în alta parte, moment în care i-am spus: „Mai uită-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Țâcu!”. Replica dumnealui a fost: „Mergi acolo înainte, bulica” (de fapt cuvântul era cu litera “p”). I-am replicat: „Ești o jigodie”, și m-am indreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu”, spune Dorin Chirtoacă.

Chiar și în aceste condiții, PUN și Octiavian Țâcu vor primi o invitație pentru „participarea la discuții și negocieri pentru consolidarea curentului unionist”, afirmă Chirtoacă.