Unionistul Octavian Țîcu i-a tras un pumn in spate unionistului Dorin Chirtoacă după o emisine la TVR Moldova,6Foto© agora.md

Unionistul Octavian Țîcu i-a tras un pumn in spate unionistului Dorin Chirtoacă după o emisine la TVR Moldova,

, 20 știri, 8 vizualizări

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, după emisiune el s-a apropiat să dea mâna cu ceilalți invitați și cu moderatorul, după care a urmat un schimb de insulte între el și Țâcu, iar când s-a întors să plece, a simțit o lovitură în spate.

„Când l-am salutat pe O. Țicu, deși am dat mâna unul cu altul, am văzut că el a întors capul, demonstrativ, în alta parte, moment în care i-am spus: „Mai uită-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Țâcu!”. Replica dumnealui a fost: „Mergi acolo înainte, bulica” (de fapt cuvântul era cu litera “p”). I-am replicat: „Ești o jigodie”, și m-am indreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu”, spune Dorin Chirtoacă.

Chiar și în aceste condiții, PUN și Octiavian Țâcu vor primi o invitație pentru „participarea la discuții și negocieri pentru consolidarea curentului unionist”, afirmă Chirtoacă.

participarea la discuții și negocieri pentru consolidarea curentului unionist
Dorin Chirtoacă,
„A urmat un picior sau un pumn în spate”; Dorin Chirtoacă spune că a…
Țîcu m-a lovit cu un picior sau un pumn în spate
Dorin Chirtoacă,
Dorin Chirtoaca: „Țîcu m-a lovit cu un picior sau un pumn în spate”.…
A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut
Octavian Țîcu,
Încident după o emisiune. Dorin Chirtoacă ar fi fost lovit de Octavian…