Unul dintre membrii organizației criminale Makena a fost reținut5Foto1Video© publika.md

Unul dintre membrii organizației criminale Makena a fost reținut

, 6 știri, 29 vizualizări

O autoritate criminală în raionul Criuleni și orașul Vadul lui Vodă, membru activ al organizației criminale „Makena” a fost reținut. Acesta a fost anunțat în căutare de către organele de poliție, fiind condamnat la pedeapsă cu închisoarea pe un termen de 7 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semi-închis, pentru comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Bărbatul are 53 de ani și este originar din raionul Criuleni.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, reținerea a avut loc la 13 mai curent și a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigație a angajaților Direcției investigare criminalitate organizată a Inspectoratului național de investigații al IGP, în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Criuleni.

Conform informației, ultimul se ascundea de organele de drept în orașul Criuleni, fiind tăinuit la domiciliul unei persoane care se află peste hotare, periodic fiind aprovizionat cu produse alimentare și obiecte de primă necesitate.