Următoarea ședință a Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană va avea loc în prima parte a anului viitor3Foto© curentul.md

Următoarea ședință a Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană va avea loc în prima parte a anului viitor

, 7 știri, 3 vizualizări

Mihai Popșoi a spus că că s-a discutat întreaga problematică a subiectelor legate de pandemie, Acordul de Asociere, problema transnistreană.

„Am făcut o trecere în revistă a dificultăților și micilor realizări pe care le-am obținut, inclusiv în domeniul economic și social. Am constatat gradul de încredere și deschidere a partenerilor de la Bruxelles în urma rezultatelor alegerilor. Am discutat cum  putem să implementăm Memorandumul de Înțelegere semnat la Bruxelles. Le mulțumim colegilor din delegație pentru sprijinul constant care îl au față de cetățenii R. Moldova”, a spus Mihai Popșoi.

La rândul său, Siegfried Mureșan a spus că obiectivul vizitei la Chișinău este să „umple de viață și conținut” Memorandumul semnat la Bruxelles.