Vornin, către Spînu: Nu ți-a deschis ușa nici Miller, dă nasul jos și apucă-te de lucru8Foto1Video© sputnik.md

Vornin, către Spînu: Nu ți-a deschis ușa nici Miller, dă nasul jos și apucă-te de lucru

, 8 știri, 9 vizualizări

„Profit de faptul că sunteți aici. Ce-i cu gazul? Pe parcursul acestor ani, noi nu am avut probleme cu gazul. Gaz a fost în cantitățile necesare. Ceea ce ține de datorii, dacă ținem cont de reintegrarea teritorială, politică a Republicii Moldova, noi am avut un sistem unic și am insistat că este un sistem unic de gazificare.

Cum am discutat până la semnarea protocolului, pot să vă povestesc și să vă dau un sfat, cum trebuie de discutat cu Gazprom. În rezultat, am avut gaz. Nu am auzit în vreun mesaj că Gazprom șantajează Republica Moldova cu datoria istorică. Nu trebuie să speculați. Dvs nu ați putut să discutați, nu ați discutat, ați dormit”, a declarat Reidman.

„Vreau să vă întreb dacă ați semnat protocolul din 23 aprilie 2007 între Moldova și Gazprom. A semnat Zinaida Greceanîi și Oleg Riedman și ați recunoscut datoria pe care o are MoldovaGaz față de Gazprom și v-ați angajat să faceți tot posibil ca să nu avem acea datorie. Ce ați făcut ca să nu ajungem în situația asta? Și domnul Voronin, Reidman era consilerul dvs, Grecianîi era vicepremier, iar Dodon - ministrul Economiei. Ați adus țara să fie șantajată energetic”, i-a răspuns Spînu.

Indiferent cine v-a deschis ușa, dvs ați adus țara unde este
Andrei Spînu,
Gaz pe foc în Parlament. Voronin, către Spînu; „Matale nu ți-a deschis…