Wizz Air a anulat 9 curse intr-o zi din motive tehnice. Secretar de stat: Am informat Agentia Uniunii Europene pentru Siguranta Aviatiei5Foto© publika.md

Wizz Air a anulat 9 curse intr-o zi din motive tehnice. Secretar de stat: Am informat Agentia Uniunii Europene pentru Siguranta Aviatiei

, 6 știri, 17 vizualizări

„Astazi am avut o serie de discutii extrem de aplicate in legatura cu anularile zborurilor, intarzierile in operare si situatia pasagerilor companiei Wizz Air in Romania. La intalnire au participat Yvonne Moynihan, Chief Corporate Officer Wizz Air Group, Zsuzsanna Poss, Chief Communications and Customer Officer Wizz Air Group, si Diarmuind O Conghaile, Managing Director Wizz Air Malta.

I-am instiintat oficial pe reprezentantii Wizz Air ca am informat Agentia Uniunii Europene pentru Siguranta Aviatiei (acest organism fiind si cel care a licentiat compania aeriana) pentru a pune cu celeritate in aplicare legislatia in materie, avand in vedere ca Wizz Air a anulat 9 curse intr-o zi din motive tehnice”, a aratat Bogdan Mindrescu, vineri seara, intr-o postare pe Facebook.

El a adaugat ca a cerut de urgenta conducerii Wizz Air un plan de masuri concrete prin care sa reduca numarul de curse anulate din motive tehnice si sa asigure coerenta curselor aeriene, rezolvand si problema personalului navigant care lucreaza peste limita de timp permisa.