Zona havuzului din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” a intrat în reamenajare5Foto© deschide.md

Zona havuzului din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” a intrat în reamenajare

, 6 știri, 3 vizualizări

Lucrările de amenajare a teritoriului din preajma havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica al capitalei au început. Astfel, noul obiectiv va deveni unul pietonal. Aici oamenii se vor putea plimba printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ.

De asemenea, a fost deja amenajată fundația obiectivului, conectate rețelele de electricitate și de apă, iar în prezent sunt executate lucrări de placare cu marmură a suprafeței havuzului.

În paralel, sunt organizate și lucrările de pregătire a zonei unde va fi instalat terenul de joacă pentru copii, prevăzut în nemijlocita apropiere a fântânii arteziene.