Știri despre Moș Crăciun

Declarații de Moș Crăciun

Spiridusii lucreaza din greu. Avem spiridusi foarte priceputi si muncitori aici. Iar renii se antreneaza pentru moment. Rudolf e in vacanta, are o vacanta foarte scurta, doar 364 de zile, cred.
Moș Crăciun,
In satul lui Mos Craciun din Laponia pregatirile sunt pe…
Unicornul e foarte popular in acest moment, din fericire e vorba de unul de jucarie, caci cel adevarat ar fi greu de pus intr-o cutie. Dar dorintele copiilor se schimba putin si e un lucru bun, caci isi doresc sanatate si fericire pentru parintii lor si mai mult timp alaturi de ei.
Moș Crăciun,
In satul lui Mos Craciun din Laponia pregatirile sunt pe…
Copiii sunt intotdeauna cuminti, cu adultii e problema. Dar copiii sunt, in general, cuminti si pentru mine e de ajuns. Oricine poate avea o zi proasta si eu inteleg asta.
Moș Crăciun,
In satul lui Mos Craciun din Laponia pregatirile sunt pe…

Moș Crăciun - Declarații

Eu mereu spun că curtea blocului este una dintre celulele de bază ale societății noastre. Noi trebuie să la facem să arate în așa mod, încât să le fie confortabil tuturor să trăiască. Suntem foarte bucuroși că astăzi inaugurăm curțile voastre reparate. Din păcate, nu se vede iarba sub zăpadă, dar se va topi și se va vedea
Ilan Șor,
Ilan Șor a dat în exploatare încă opt curți modernizate
Sâmbătă mergem cu toții la Târgul de Crăciun. Pe această cale invit toți colegii care sunt aici, dar și cei care ne văd și ne ascultă să vină la deschiderea Târcului de Crăciun pe data de 15 decembrie la ora 18:00. Astfel și noi ca după raportul din parlament să avem posibilitatea să ne odihnim la acest Târg de Crăciun. Vă așteptăm pe toți!
Pavel Filip,
Pavel Filip a invitat toți membrii guvernului și cetățenii…
În această vară, Orheiul a primit titlul de capitală de vară a țării. Acum, devenim și capitala de iarnă a Republicii Moldova
Ilan Șor,
Startul sărbătorilor de iarnă dat la Orhei într-un MOD…