Știri despre Simona Halep

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Simona Halep

Simona Halep - Ultimele știri

Reactia Simonei Halep dupa finala pierduta la Cincinnati contra lui Kiki Bertens

Simona Halep a declarat, dupa ce a pierdut finala turneului de la Cincinnati cu Kiki Bertens, ca a fost obosita in timpul acestei saptamani.

26 de minute
Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati in fata olandezei Kiki Bertens

Halep - Bertens. Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut, duminica seara, finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul 6 - 2, 6 - 7, 2 - 6.

o oră
În finala turneului de tenis Cincinnati Open, românca Simona Halep a fost învinsă duminică de ola...

În finala turneului de tenis Cincinnati Open, românca Simona Halep a fost învinsă duminică de olandeza Kiki Bertens. Numărul 1 mondial a pierdut a treia oară finala din Cincinnati, în urma cu scoru...

o oră
Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Cincinnati: „Dacă voi lu...

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o, duminică, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. Finala din...

17 ore
Cincinnati: Simona Halep, calificată în finala turneului WTA, premii de milioane de dolari

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis WTA de la Cincinnati (Ohio), trecând în semifinale de belarusa Arina Sabalenka cu 6-3, 6-4.

18 ore
Ce recompensa primeste Simona de la Cahill daca va castiga turneul: “Asta mi-a promis!”

Simona Halep castiga meciuri pe banda rulanta, si, dupa ce a castigat finala de la Montreal, romanca din fruntea clasamentului mondial este intr-o noua finala.

20 de ore

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare română de tenis. A câștigat în carieră turneele de la Nürnberg, Hertongenbosch și Budapesta la seniori și turneul de la Roland Garros la junioare.