X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Reacția Primăriei capitalei, după ce în curtea unei grădinițe a căzut o rangă de metal

1 apr. 2022,, 11:50   Capitala
2536 0

Primăria municipiului Chișinău a venit cu precizări în legătură cu incidentul produs ieri pe teritoriul unei grădinițe private din sectorul Rîșcani al capitalei. „Informăm că securitatea copiilor este primordială, iar agentul economic care execută lucrări poartă responsabilitatea deplină pentru integritatea șantierului”, menționează instituția.

„Responsabilitatea pentru executarea lucrărilor de construcții îi revine dirigintelui de șantier și responsabilului tehnic, transmite Noi.md cu referire la unimedia.

Supravegherea lucrărilor este în custodia Agenției de Supraveghere Tehnică care efectuează controale planificate și inopinate în caz de necesitate intervine imediat.

În situațiile unor avarii, dirigintele de șantier și responsabilul tehnic au obligația să înștiințeze imediat Agenția de Supraveghere Tehnică pentru a elucida cazul”, precizează Primăria Chișinău.

O rangă metalică a căzut de la o clădire rezidențială în construcții pe spațiul de joacă a unei grădinițe de pe stradela Eugen Doga din capitală. A distrus căsuța pentru iepuri. Părinții spun că i-a salvat ora mesei, copii nefiind prin apropiere în momentul accidentului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?