Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Ministrul croat al Apărării, rănit grav într-un accident

12 noi. 2023,, 03:30   Externe
2152 0

Ministrul croat al Apărării, Mario Banozic, a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit sîmbătă-dimineață, cu o dubiță, la periferia oraşului Vinkovci, estul Croației. În urma accidentului, șoferul camionetei a murit.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 06.00, cînd ministrul mergea la o partidă de vînătoare. Imaginile de la fața locului au arătat mașina lui Banozic răsturnată și distrusă complet în urma impactului, lîngă o dubă albă, de asemenea, grav avariată. La momentul accidentului, în zonă era ceață, iar carosabilul era umed.

Banozic a suferit răni grave la cap şi a fost transferat la spitalul din Osijek, a declarat purtătorul de cuvînt al guvernului, Marko Milic, adăugînd că viaţa oficialului nu este în pericol, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Medicii au spus că ministrul a suferit contuzii la cap și creier și rămîne sub observație, dar este conștient. Șoferul dubiței avea 40 de ani, era proprietarul unei firme de construcții. Deocamdată, nu este clar cum s-a produs accidentul.

Banozic, în vîrstă de 44 de ani, este ministru al Apărării din 2020.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?