Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Melania Trump povestește despre experiența sa cu boala COVID-19

15 oct. 2020,, 11:14   Externe
5091 0

Melania Trump a postat pe site-ul Casei Albe un întreg eseu, în care povesteşte despre experienţa sa cu boala COVID-19. Prima doamnă a Americii a dezvăluit şi faptul că fiul său, Barron Trump, în vîrstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu COVID-19, cu toate că reprezentanţii Casei Albe au negat informaţiile iniţial.

La două săptămîni distanţă de la primul test pozitiv, Melania Trump susţine că acum rezultatul ei a fost negativ, la fel ca al soţului său, Donald Trump. Prima doamnă povesteşte că simptomele sale au fost uşoare, ”insă au apărut toate deodată”, transmite mediafax.ro.

Ea susţine că a suferit dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap şi s-a simţit foarte obosită tot timpul. Spre deosebire de soţul ei, Melania nu a avut nevoie de spitalizare şi a optat pentru o altă variantă de tratament, care s-a bazat în principal pe vitamine şi mîncare sănătoasă, nu un cocktail de medicamente.

Barron Trump, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump, a fost testat imediat după ce părinţii săi au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Iniţial, rezultatul său a fost negativ, însă, la cîteva zile distanţă, el a repetat testul şi rezultatul său a fost pozitiv. Melania povesteşte că fiul ei nu a dezvoltat simptome severe. Inclusiv Donald Trump a povestit într-un discurs susţinut recent în Iowa că ”Barron nici nu cred că a avut COVID-19, pentru că sistemul imunitar al tinerilor e puternic şi luptă instant. Şi Barron e un băiat minunat şi liber”.

Cuplul prezidenţial Melania şi Donald Trump s-au grăbit să iasă din izolare şi au susţinut o serie de discursuri în mijlocul mulţimii, la 10 zile de la diagnostic, fără să respecte măsurile de protecţie impuse. Donald Trump susţine că este imun în faţa bolii şi continuă să facă diverse comentarii şi glume la adresa lui Joe Biden, care alege să poarte mască şi să respecte regulile de distanţare socială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?