Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Are sau nu dublă identitate omului de afaceri Vaja Jhasi

18 feb. 2020,, 15:45   Societate
2655 0

După ce președintele țării, Igor Dodon, a reacționat la cererea holdingului TransOil și a dat indicații privind o investigare mai amplă privind dubla identitate a conducătorului companiei, Vaja Jhasi, această informație nu se confirmă, relatează astăzi mai multe surse media.

„Investigația încă nu este finalizată, dar deja este clar, că concluziile făcute au fost greșite și neverificate. S-au depistat anumite neconformități serioase, de exemplu grupa sangvină a lui Vaja Jhasi și a omului care figurează sub numele apărut în presă. Rămîne de investigat dacă informarea greșită a deputaților și Președintelui a fost întîmplătoare sau dacă acest lucru a fost făcut cu un anumit scop. Sperăm că la această întrebare și altele vom primi răspunsurile cît de curînd”, citează mass-media moldovenească „surse bine informate”.

Informația despre o presupusă dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhasi a apărut în presă două săptămîni în urmă. Holdingul TransOil a negat informația dată și a cerut președintelui Dodon să întreprindă măsuri de investigație. Președintele a dat curs solicitării holdingului și a cerut investigarea acestui caz.

În anul fiscal 2018, Trans-Oil a avut o cotă de 57% din exporturile de mărfuri agricole din Moldova și a reprezentat 70%, respectiv 95% din semințele de floarea soarelui originare și procesate în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?