Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Cei mai buni învățători au fost premiați

5 oct. 2020,, 20:25   Societate
1111 0

Cei mai buni dascăli din ţară au fost premiați cu ocazia Zilei Pedagogului. Primul clasat la categoria ”Profesorul anului” a beneficiat de un premiu de 50 de mii de lei, iar ceilalți doi au primit 25 de mii şi 15 mii de lei. La ceremonia solemnă au participat înalți oficiali printre care și premierul Ion Chicu.

Șeful executivului a ținut un discurs de șapte minute, în care le-a mulțumit profesorilor pentru efortul pe care îl depun, scrie publika.md.

A urmat ceremonia de premiere.

La categoria Profesorul Anului, premiul întâi l-a primit Rodica Beţişor, care, de aproape două decenii, predă fizica elevilor din Bălţi.

Pe locul doi s-a clasat profesorul Ion Condrea, din satul Vorniceni, raionul Strășeni. El știe deja pe ce va cheltui banii primiţi.


Bărbatul spune că din cauza pandemiei timpul petrecut la muncă s-a dublat. În zi de sărbătoare nu-şi doreşte decât un salariu mai bun.

Ceilalţi profesori prezenți la ceremonie au aşteptat ca măcar premierul sau ministrul Educaţiei să le spună când vor primi salarii majorate.

Profesorii care nu au ajuns la gală au fost felicitaţi de elevi. La gimnaziul Regele Mihai Întâi din satul Cimişeni, profesorii au fost întâmpinaţi cu ropote de aplauze.

Iar la Universitatea Pedagogică de Stat "Ion Creangă" studenţii au făcut o horă şi le-au mulţumit profesorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?