Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum se circulă pe drumurile naţionale la această oră

28 noi. 2018,, 10:20   Societate
2673 0

Drumarii sînt pregătiţi să intervină de îndată pe drumuri în caz de condiţii meteo grele. Totodată, cetăţenii sînt îndemnaţi să se informeze din sursele mass-media despre starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorii.

Acest fapt va contribui la reducerea riscului de accidente şi a blocării în trafic. Despre acest lucru a vorbit ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul conferinţei de presă privind pregătirea drumurilor naționale pentru sezonul de iarnă. Cocomitent, secretarul de stat în domeniul construcţiilor şi infrastructurii drumurilor, Anatol Usatîi, a menţionat că circulaţia rutieră pe drumurile naţionale este asigurată în condiţii de iarnă, iar starea este satisfăcătoare.

Au fost mobilizate pentru deszăpezire şi presurarea materialului antiderapant 93 unităţi de echipament. Au fost folosite mai mult de 1.600 de tone de material antiderapant, fiind antrenaţi încă 191 de muncitori. Circulaţia rutieră pe drumurile naţionale este asigurată în condiţii de iarnă, iar starea este satisfăcătoare. Amintim că astăzi cerul va fi noros. Pe alocuri va ninge slab. Izolat, se vor forma ceață şi polei slab. Pe drumuri ghețuș. Vîntul va sufla din nord-est, slab la moderat.

La Briceni şi Soroca vor fi cinci grade sub zero, iar la Bălţi termometrele vor indica minus 4 grade. La Orhei se aşteaptă minus trei grade Celsius. La Tiraspol se vor înregistra două grade frig, iar la Leova minus 1. La Comrat şi Cahul temperaturile nu vor depăşi zero grade Celsius. În capitală, astăzi, vor fi minus două grade. În următoarele zile temperaturile vor coborî în orele nocturne pînă la minus 13 grade, iar ziua vor fi pînă la minus 6 grade.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?