X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Din ianuarie 2020, transportul interurban de pasageri se scumpește

27 dec. 2019,, 11:28   Societate
4454 0

Tarifele pentru transportul interurban de pasageri vor fi majorate începînd cu 1 ianuarie 2020. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de către Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Potrivit autorităților, urmează să fie aplicat un tarif diferențiat după categoria de confort - 60 de bani pentru un kilometru în cazul categoriei de bază și 70 de bani pentru un kilometru în cazul categoriei de confort, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

În continuare, mijloacele de transport urmează să fie verificate pentru a fi stabilită categoria în care se încadrează. Criteriile de confort se vor referi la exteriorul și interiorul mijlocului de transport, curățenie, distanța dintre scaune, tapițerie, starea scaunelor, etc.

Procesul va dura începînd cu 1 februarie și pînă pe 1 octombrie. Ulterior, gradul de confort al mijlocului de transport va fi marcat pe parbriz.

Precizăm că operatorii de transport au organizat mai multe proteste în care au solicitat ca tarifele pentru transportul regulat de pasageri în traficul naţional să fie majorat pînă la 92 de bani pentru un kilometru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?